View Single Post
Staro 29.07.2010., 17:26   #4977
DeadMan+
LateralusX
Moj komp

DeadMan+'s Avatar

Datum registracije: Nov 2005

koji saljivdzije

moram sad i ja nesto reci

Sve sami retardanti na serverima, i bez ikakvog pretjerivanja 90% igraca nema pola testisa, valjda su ciljana publika za ovu igru bile curice ili tako nesto.
Recimo ako si napad svi sjede u pozadini i cekaju da se mcomovi spontano samouniste.
Ako slucajno aktiviras mcom (i naravno pogines pri tome jer si jedina meta za kojih 10-15 neprijatelja), onda onih 8-15 recona u timu koji imaju direktan pogled na mcom nece baciti mortar jer na slijedecem pointu nemaju tako dobre grmice u kojima mogu sjediti dok se ne potrose ticketi.
O bacanju motion senzora i spotanju neprijatelja uopce ne treba govoriti, jer svi znaju da tako samo pomazes timu da ubije nekog, sto znaci manje kilova za tebe, pa se onda ne mozes hvaliti svojim statistikama i K/D ratiom od cirka oko 47,4. Nema veze sto ti je team score i objective score jos uvijek dvoznamenkast i sto ti jos uvijek nedostaje Long Service Surveilance Ops Insignia (100 motion mine spot assists) iako si level 50 000...
Takodjer ako vidis tenk, onda je nabolja opcija odvesti taj tenk u neprijateljsku bazu izici iz njega da knifeas onog wookiea koji te ubio prije par minuta kako bi mu pokazao da s tobom nema zaje..cije, naravno ovo sve pod uvjetom da se toga nije netko drugi vec sjetio pa neprijatelj vec ima vas tenk.
Ako vidis da ti je team member poginuo ispred cijelog squada medica, reviveaj ga sve dok ne napusti server.
dalje mi se ne da, ali ima materijala za oveci roman napisati