Citiraj:
Autor PointDexter
Još se uvijek nemogu načuditi kretenluku ljudi koji igraju ovu igru...
Samo par primjera sa kojim sam se danas susreo: U tenk na MG uđe assult, i da stvar bude bolja ko sumanut puca po tenku umjesto da makne snajpera koji nam svake 2 min baca mortar na tenk...
Uzali nam prvu bazu na Valparaisu i ostali ja i jos neki assult u njihovoj bazi i umjesto da se primiri da im ukredamo nesto ili ih porokomo sto je vise moguce, on iz AUG-a puca po heliću (usred njihove baze smo).
Uzme Bakhchu AA na Port Valdezu i zaleti se ko rambo u njihovu bezu dok Apachi sije smrt po nama.
Isla Inocentes, od 12-ak u timu 5-6 snajpera se nasadilo na brdo iza UAV-a i dopuštaju da bacaju mortar na heliće i UAV.
O spotanju da i negovorim... osmjeh mi dođe na lica čim vidim da svako toliko padne neki spot jer sam onda siguran da ćemo vrlo vjerojatno tu rundu dobiti.
Ove jadikovke smo svi već čuli i doživili, ali eto kad mi ovako rano u danu stanje živce na par mikrona moram to sve jos jednom ponoviti
EDIT: Hm, još jedna nova koju sam skužio da govnari rade... uništavaju mine od teama da bi oni mogli staviti mine na to mjesto
|
Da,to se sve i meni dogadja.Jednostavno ljudi ne znaju razmisljat.Kad sam razmisljao da li da nabavim BC2 cuo sam na sve strane da je u igri izrazen taj osjecaj za tim.Ubrzo sam se razuvjerio,doslovno se sokiram kad se netko zrtvuje da me ozivi za dobrobit tima,kad netko spota ili kad me netko saceka da udjem u vozilo...