Citiraj:
Autor Thermaltake
Meni treba da mi firma,čovjek.... kojem prodam neke stvari uplati na tekući pošto nemožemo obavljat primopredaju novca radi udaljenosti i kolko je godišnja članarina u pbz jel zna netko?
|
Ovakva je situacija kod mene, imam tekuci(maestro) i ziro(visa) u pbz-u...
Tekuci vise koristim.. Imam internet bankarstvo, i vecinu stvari rjesavam preko tekuceg, tj normalno uplacjem drugima na njihove racune, i oni meni na moj tekuci... Mjesecna clanarina za vodjenje tekuceg i netbanking mi je ukupno 13 kn, to skida na kraju svakog mjeseca(il na pocetku, nisam siguran)... Godisnju clanarinu nisam skuzio, a tekuci racun mi je otvoren prosle god u 6 mj...
Ziro racun mi sluzi za moneybookers, paypal, ebay i takve stvari, i normalno se preko internet bankarsta koristim njime.. Na njega jos nisam skuzio nikakvu clanarinu, jer ga imam tek 6mjeseci, pa tko zna, mozda ce me udarit po djepu kad tad, al nevjerujem da ce bit vise od par kuna.. I uz to, prebacivanje s jednog na drugi racun kosta 1 kn..
U minusu nisam bio jos ni jedan put, jer nisam ni pokusavao, pa po tom pitanju nemogu dati odgovor..
Uz to, racun je otoren tek tako, nezaposlen, bez stalnih primanja, samo smo dosli u banku i trazili otvaranje tekuceg racuna, i za par mjeseci ziro... I do sada sve 5...
Ako imas jos kakvo pitanje, pitaj tu, ili na PM...