View Single Post
Staro 29.07.2010., 12:52   #24
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
samo ćeš u zabi imati osjetno manji minus (ako ti zatreba) i maltretiraju opasno... odeš 2kn u crveni i gotov si.

mene lihvare na kreditu za auto abnormalno... promijeni se chf tečaj i naravno jelte kak da ja to znam usred mjeseca jer nisam prije svake uplate na tečajnoj listi. hop doma 15chf zbog promjene i odmah 5chf zatezne kamate zbog tog papirića.

u rba otišao jednom nenamjerno u crveni nekih 100kn i zovem sav u panici da mi ne sjednu na plaću, ovaj tamo pogleda di radim i kakva su primanja i kaže bmk, čekat ćemo do iduće plaće ili ti uplati ak ti se da. isto tako i dizanje kredita tamo... dobar dan ja bi kredit, evo ispuni papire, za par dana kad ti odobri komisija odi na solemnizaciju ili koji bog već kod javnog, vratim papire i eto para na tekućem u tjedan dana (ovo konkretno je bilo nekih 12k kn).

isto tako ako se ne varam u zabi moraš uzet onu lepezu, tj. neki paket koji mjesečno plaćaš da bi imao token, tj. nemaš free token skupa sa tekućim... možda sam u krivu ako se promijenilo.
syss je offline   Reply With Quote