Meni pucanje ovog na tržište na ovakav način izgleda kao da priča s tim još uvijek nije gotova.
Prvo, stavili su potpuno novi proizvod na tržište bez ikakvog keynota ili neke posebne pompe što nije slično Appleu. Ajde za update iMac-a i Mac Pro-a, ali ovo je svejedno potpuno novi uređaj.
Druga stvar je ta što se taj proizvod svojom funkcionalnošću ipak previše preklapa s Magic Mouse-om i nekako nisam siguran da bi Apple tako nešto stavio u prodaju a da nemaju neke veće planove s tim. Jer ipak, ako već imaš Magic Mouse (a imaš jer ga dobiješ s iMacom) kolika je stvarno potrebno kupiti ovako nešto?
E sad, u kombinaciji s nedavnim glasinama o ovom iLife paketu (konačno!) meni to izgleda kao priprema hardware-a za nešto veće. Dakle, s ovim su samo doveli na sva svoja računala ono što su imali samo na prijenosnicima kako bi svi korisnici mogli upotrebljavati ono što namjeravaju napraviti u iLife-u iWork-u?! Nadam se da je tako i vjerujem da ćemo se uskoro iznenaditi i vidjeti neko genijalno rješenje za pametnije korištenje tog Trackpada.
Ono što bih ja želio vidjeti je neki pametni Apple Stylus (za što navodono imaju i patent prema nekim glasinama) koji bi pretvorio taj Trackpad (i onaj na Macbook-ima) u neki kvazi grafički tablet, ali isto tako bi se mogao upotrebljavati na iPad-u za prepoznavanje rukopisa itd. To bi bilo odlično i korisno.
Samsung LE-32 B530 P7
|