View Single Post
Staro 28.07.2010., 10:59   #5955
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Išao sam s dva frenda tak da je bilo "every man for himself". Nije mi toliko do cijene koliko je do retarda u kinu. Cijeli red drži cugu s desne strane ali ne eto krave stavi s lijeve. Reko dobro između nas nema nikog (za sada) pa me zaboli ali što ako netko dođe? Vjerujem da bi netko prije meni rekao da držim krivo nego njoj jer je cura. U tom trenutku sam počeo biti živčan i htio sam joj nekako suptilno poručiti da je mutava ali nisam imao načina osim da se nagnem prema njoj i nježno joj šapnem kravo retardirana ali to ne bi bilo suptilno.

No kako god sad moram i bolju polovicu voditi u kino jer ona pizdi što ne idemo i ako idem odem jednom u dvije godine bez nje, a ne shvata da mi je to stres. Čini se meni da meni neka psihijatrija za koju godinu ne gine.

Isprike na OT.

Danas je u planu pogledati "Vampires suck" ali doma daleko od tardova.

Kad smo kod "komedija" ima netko možda neku komediju za preporučiti? Ali nešto kvalitetno. Zadnje sam pogledao "hot tube time machine" i film je..hm...užasan, loš, dosadan, nije smiješan osim tu i tamo koja scena, bez mašte, bez ideje..preloše.
Hamm je offline   Reply With Quote