View Single Post
Staro 27.07.2010., 12:02   #1092
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor gnjepar Pregled postova
Pa promjena i je jednostavna jer razlike nema osim u nazivu usluge, i naravno manjoj cijeni. Ovi paketi koje trenutno imate ostaju i ne mjenjaju se samo se "single" usluge (stare usluge prije uvođenja telefonije, odnosno net i catv) sad pokušavaju prebaciti na skupne pakete a to ne može bez novog ugovora

Evo ovako otprilike po novom ugovoru bi bilo:

2D običan paket (osnovni paket tv + net 8 Mbit) = 170 kn (ovo je umjesto 1D neta i 1D catv po trenutnom važećem ugovoru od prije 8 godina)
nadoplata na prošireni paket tv = 25 kn (ovo ostaje)
nadoplata za još jedan stb = 25 kn (ovo isto ostaje)
-------------------------------------------------------
ukupno 220 kn

Tamo na računu se vidi da trenutno košta 290 kn

Ušteda od 70 kn mjesečno za istu stvar koja se drugačije zove, jedino što se mora je potpisati novi ugovor na 18 mjeseci.

Nema nikakve prednosti osim cijene, ali cijena je vrlo bitna, barem meni, ipak je to 840 kn godišnje (70 kn x 12 mjeseci) B.net-u vaših 840 kn godišnje ne znači previše ali im jako puno znači to što ćete biti korisnik sljedećih 18 mjeseci.

Hvala što si ovako sažeo stvar.

Nakon malo promišljanja došlo mi je do glave da nema druge nego gledat 'potpisivanje' kao "nužno zlo". I vjeruj mi da sam imao volje za to....

Ali nakon razgovora s agentima / s jednom /drugom službom...Hm...

Kad več razmišljam o potpisivanju i ugovoru ,zanimalo me spajanje više računala i kako bi to išlo s cjenama onog što plačam tj. ne plačam (najam modema). Ispalo je da bi mi morali uzeti modem , zamjeniti ga s nekakvim Tomsononom twg850 na koji bi se bežičnim putem moglo spojiti beskonačan broj računala. I to mi naplatiti umanjeno za cijenu modema.

A kako je sve dovoljno komplicirano i bez toga ...te kako sam do sada imao dovoljno problema imao s jednim najobičnijim modemom, to sam prekrižio i došao do rautera bez njih.

Žena u drugoj službi mi je objašnjavala da je taj moj paket koji plačam (1D u koji spada NET+TV) uredan paket bez obzira što se te 2 usluge vode kao 2D u njihovom cjeniku!!
No bar je bila iskrena i rekla kako praktički samo zbog administrativne zavrzlame plačam več koju godinu skuplju cijenu za isto, kako bi me navela na prebačaj.

Hoče li mi onda Bnet odbiti sav taj iznos koji sam pretplatio kroz par godina? Na to mi nije znala ništa reči.
Osim... ako želim 2D i jeftiniji račun , moram im napisati molbu u kojoj to tražim.

Šta se mene tiče ...redikuli svi odreda u toj firmi!