Citiraj:
Autor LAcy
Tap na People, stisneš tipku Menu, tap na Import/Export, tap na Export to SD card......
|
Hm, tu nastaje problem, odem na People->Menu->onda imam samo->Import->Google/phone. Znači nema nigdje ovo sto si naveo. Jel ima neki drugi način? Inače radi se o HTC Magicu, 1.5 verzija sa htc sensom.
I jos jedna stvar koju niam rijesio, isto malo iritirajuće. Naime stavio sam sve kontakte na phone i sad zelim to sve kopirat na sim karticu. Nikako nemogu tako nesto napraviti, tipa select all/copy to sim, vec jedino rijesenje je da moram ući u svaki pojednii kontakt i ručno ga kopirati na sim
Citiraj:
Autor jucca
Samo setiras Email acc. kao exchange, stavis da ti syncronizira i kontakte, malo pricekas, i imat ces sve kontakte gore. Kasnije se vise nikad ne trebas brinit o kontaktima, i s uglavnom bilo kojim malo boljim mobitelom ces uvijek imat svjezu listu kontakata.
Server za exhange ti je: m.google.com sve ostalo na default postavi.
|
To sam ja i radio, ali nisam uspijevao, a problem je bio u tome sto je kod mene defaultno krivi exhange server, kod mene je gmail.com, sad kad sam stavio m.google.com otisao mi je korak dalje, odaberem da zelim sinhronizirat contacts i krene i onda javi da je "Failed to create account. Try later."
Probao sam resetirat mob, malo kasnije sam isto probao i nikako ne zeli. Netko je tu spominjao da moram to dozvoliti na google accountu, nisam to uspio naći, pa ako netko zna.. Ideje naravno, dobrodosle.
I btw, dečki puno vam hvala
Citiraj:
Srale, jel ti ono imas Tattoo?
|
Ne, ja posjedujem Magica, pa ako te zanima mogu par riječi o njemu.
LP