Joj kolege moje, ja sam prije mjesec dana naručio SC2 kao preorder i cijena je bila 60$ ili oko 300 kuna. Prije koji dan sam bio u Algoritmu, kažu kod njih je SC2 440 kn – 5% popusta ako se rezervira unaprijed igra. Ja sav sretan, kako sam pametan i genijalan i zgodan i lijep! Pa ja sam prošao 120 kn jeftinije!
Ali onda sam odbio šamarčinu od carine, kažu ovako, carina je 10% na cijenu, dakle 30 kuna i još PDV 23% na cijenu i carinu. Što izađe 426,5 kn! Ne moram ni pričati da me još bridi ovaj šamar naše države.
Ali da bi kao pravi katolik na šamar okrenuo ( ne svojom željom doduše ) i drugi obraz, pobrinuo se Blizzard koji je prije par dana stavio na net mogučnost skidanja SC2 kao Digital copy (opcija skidanja na komp i plati se samo CD key). Cijene Digital copy-a nema, ali pretpostavljam da će biti jeftinije od 425 kuna.
Eto kolege moje, učite na mom primjeru i muci. A zaključak bi bio „strpljen spašen“.
Živjeli i uživajte u ljetu!
Vaš Ja.
ps: poštovani Admini, nije uredu što mi uređujete post bez ikakvih obavijesti i pitanja. Molio bih Vas ako smatrate dio posta neprimjeren da mi to javite a ne obrišete nasilu. Tako smo prije radili i pošteno je bilo, nevidim razloga ovakom pokazivanju "mišića".