Citiraj:
Autor aski
ja Kubicu ne smatram Bogom u F1, ali s obzirom sto je napravio ove sezone u slabom Renaultu dovoljno govori da se radi o ekstra klasi vozaca, koji bi da je u boljem autu konkurirao Lewisu i Alonsu.
S obzirom da je Hamilton vrlo vjerojatno trenutno najbolji vozac u F1 (a po meni to i jest, iako sam Schumi fan) i s obzirom da sjedi u McLarenu koji je uzeo 4 pobjede ove sezone, to je slab rezultat. On moze i mora bolje od ovoga.
|
Stvar je u bolidu (odnosno ulazima za difuzor)...
...zbog njihovog oblika jako je bitno da visina bolida bude što konstantnija...zato je ovjes na MP4-25 uvijek podešen na što tvrđe što na ovakvim stazama punim rubnjaka po kojima se jednostavno mora voziti smanjuje trakciju...ima tu još faktora, ali ovo je jedan od bitnijih...
Da ne spominjem da je ovo bila prva utrka na kojoj su koristili EBD, kišu na treninzima (što im nije nimalo pomoglo pri kontroli i usavršavanju tako velikog upgrade-a) te izlijetanje Hamiltona (samo jedan bolid odrađuje sve)...
Ovo je bilo prikupljanje podataka o EBD (testiranje) isto kao Ferrari u Valenciji te prikupljanje onoliko bodova koliko se skupiti (spasiti) može...
Nažalost u današnjoj Formuli 1 rezultati najviše ovise o bolidu i njegovom što boljem setup-u...