View Single Post
Staro 25.07.2010., 23:10   #1
pixote
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
Kako downloadati stream

Kako downloadati stream
hi
gledam filmove samo na njemackom jeziku posto hrvatski znam ko i njemacki
i uglavnom preko streamova na stranicama kao sto su kino.to,online-moviez.com,monsterstream.info
itd....
procedura kod svih stranica je ista
znaci napisem pod search koji film trazim i onda mi se pojavi,( i uvijek je na svim stranicama film u istim formatima odnosno u divx formatu i flash formatu,)
kada mi se film pojavi kliknem na njega i pojavi se druga stranica na kojoj se taj video stream nalazi
(to su uvijek ove stranice:duckload.com,tubeload.to,archiv.to,quickload.to,speedload.to,loadet.it,
dataup.to i fullshare.net)
i onda kada se ta stranica pojavi ostalo je sve klasika,znaci kao i na youtubeu :čekam da mi se stream napuni i onda gledam, vrlo brzo sve to ide i slika je super,
medjutim sada me zanima kako downloadati taj stream i pohraniti ga na komp odnosno na hard disk,
ja imam na kompu instaliran real player i kada kliknem na neki stream na youtubeu koji zelim gledati,
odma na pocetku trajanja videa mi se pojavi gore desno znak od real playera i upit download this video i sve ok onda kasnije,
medjutim kod ovih stranica u zagradi na kojimase nalaze streamovi jedino na fullshare.netu kada
se pojavi stream odma mi pored pise download i ne moram ni cekati da mi se napuni stream do kraja
i pocne se downloadati film i to brzom brzinom i kada zavrsi nadjem ga pohranjenog u my documents pod foldrom my videos
e sada me zanima sta mogu besplatno skinuti na netu da i ove ostale streamove mogu odma downloadat kao na fullshare.netu i pohraniti u my documents
,znam da to postoji samo se ne kuzim previse u to i neznam engleski dobro,
a trebam to posto su rijetki filmovi sa fullsharea
i zanima me da li to ovisi o formatima ili o cemu drugom
please help da mi netko odgovori ko se kuzi
pixote je offline   Reply With Quote