aski - ali Renault i nije tako slab kako se to voli reci (nasi komentatori to dosta pricaju), oni imaju i F-duct i podnucu i jos im je FIA pocetkom godine dozvolila da upgrejd motoa (premda je razvoj freezan) da "sustigne" konkurenciju jer su kukali i plakali kak je njihov motor sad odjednom slabiji 20-30ks, tako da nije to bas tako los auto ko se prica. Afterall imaju isti motor kao i RBR.
Sto se tice McLarena ne sekiram se ja, uvijek je bilo uspona i padova i trenutno je ocito da ima ova blow-off diffuzor jos nije "sjeo" kak treba ali da su loshi i nisu (ionako su bacili karte na straight speed za ovu trku jer su vidli da po zavojima jos nisu stabilni dovoljno). RBR je i dalje najbolji bolid na gridu ali Mclaren i Ferrari su momcadi koje mogu razviti bolid jako dobro tokom sezone tako da nema tu jos nikakve panike i brige. Mislim ono Ferrari 9 utrka nije uspio nista spektakularno napravit i eto sad odjednom 1-2 tak da je to sve jos otvoreno i tek poslije madjarske (stanka) cemo znati ko je najbolje uspio slozit bolid za zadnjih 6-7 utrka.
Citiraj:
Autor generic
Zašto onda uopće timovi imaju 2 bolida/vozača ako nije dozvoljeno da "igraju" timski?  (propuštanje timskog kolege, kočenje suparnika i sve što je za dobrobit tima, a nije direktno nauštrb protivnika). Nek svaka momčad ima jedan bolid i stvar riješena.
|
Mogu oni igrati timski (Alonso i Massa) ali nemogu ovi iz boxa javno to da im to "narede" / kazu jer je zabranjeno pravilima. ne kuzim sta tu nije jasno ? Znaci "Team Orders" je od par sezona unazad ZABRANJENO.
U biti najvise je IMHO zeznuo Rob Smedley jer je Massi reko "...sorry" na radio i samim time priznao da su mu naredili da pusti Alonsa koji se nakon toga na presici pravio lud da on nema pojma sto se dogodilo i kao da je on iskoristio priliku da pretekne Massu kad je ovaj usporio ili kao fulao brzinu sto je Domeicali izjavio. itd. itd. Uglavno Ferrari se sam upetljo u probleme i jos onda nisu uskladili price pa svako prica svoju verziju neceg sto svi znamo i vidimo da je bio cisti "team Order".