Citiraj:
Autor MAGARAC
Prva polovna gtx460 bu tolko koštala a pobriše pod sa gtx260 . Brža je i od gtx285 a kad se klokne nema joj kraja . Znaš i sam to jako dobro , zato si vjerojatno i prodal svoju jer joj se odbrojavaju zadnji dani slave koju već godinama nosi.
je ne odgovaram više na quotanje jer sam svoje rekao .
|
Nakon 14 komada gtx260 koje sam imao i cije slike sam postao ovdje kao dokaz ti meni govoris da je razlog prodaje prelazak na nesto bolje. Ne ne dajem vise od 1200 kn za grafu pa da je i od zlata.
Od samih pocetaka 5770 kartica svi su govorili kako je nesto slabija od gtx260 ali kako se bolje isplati ako se kupuje novo jer ipak trosi manje i manje se zagrijava te je novija cime mora imati i dulju garanciju.
Isto tako imao sam obje i gtx260 je ipak brza kartica, barem ako pricamo o full HD rezi.
I sad odjednom ti pricas kako je 5770 brza kartica sto nije istina.
900kn za gtx260 karticu nije nimalo loše, a kartica i dalje tjera gotovo sve igre na full bez ikakvog problema...
Ako pricamo pak o garanciji mozes slobodno nazvati vemil i pitati da li primaju reklamacije zotac-a kupljene te godine koje je kupljena grafa, pa ces dobiti odgovor da primaju. A ako se grafa redovito cisti kompresorom i ne dizu se taktovi u nebesa, sanse da otide u vjecna lovista su nikakve.
Pa ako se mogu tako lijepo igrati za te novce ne vidim razloga zasto ulupavati na nesto skuplje, barem u ovome momentu. I tu sad slijedi nova tema o isplativosti hardvera koja je rupa bez dna.
Bez obzira jel uzeo karticu od mene ili nekog drugog i dalje smatram da je gtx260 216p kartica za 900kn super ponuda. A ostatak love koji mu ostane zbog toga jer nije uzimao novu aticu za 1200kn moze ulupati u nesto drugo, pocastiti curu/zenu, ubit pare na npr hard disk i uzivati u igrama.
Svi jako dobro ionako znamo da se do full hd reze gtx260 i dan danas drzi jako dobro, odnosno odlicno. A sad dal ce imat 50 fps-a ili 90 fps-a kao netko sa duplo jacom grafom meni je ionako svejedno, barem dok je igra igriva. Rade su ugodno igram i imama pare u dzepu te se provokativno smijem od uha do uha nego da slinim nad 999 fps-a i nemam za k-plus tunu.
Mogu ja jos sad komentirat tvoj komentar za gtx460, ali ne vrijedi jer su kod nas cijene ultra visoke, a tko zna , mozda za par mjeseci odlucim krenuti u maraton i sa tim karticama...
Eto i nemoraš se ljutiti, to je moje mišljenje, jednostavno je debilno svadat se oko ovakvih stvari. Ja sam siguran da ce se genius naigrati za malo novca, a to je ovdje najbitnije.