View Single Post
Staro 25.07.2010., 19:47   #447
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ovo danas je bila sramota... Ali to je oduvijek u F1.
Ocita timska odredba u nesto novijoj povijesti je bila u Melbourneu 1998. kad je Coulthard propustio Miku Hakkinena krug prije kraja. Dakle ista situacija kao u Austriji 2002. Samo su na ovo iz 1998. svi "zaboravili" jer se nije radilo o Schumacheru. Nisu dobili nikakvu kaznu, a Ferrari je 2002. 1 mil. eura i ogromnu sramotu.
Evo za neke koji se prave mutavi ili nimalo ne poznaju noviju povijest F1 http://www.youtube.com/watch?v=aHd8n1D4wkM

E sad zasto su ovi danas ovako kaznjeni i jos ce se voditi dodatna istraga ne znam, jer se to trebalo raditi protiv Ferrarija 2008. kad su Kimi i Massa zamijenili pozicije u Kini i McLaren sa Kovalainenom i Hamiltonom u par navrata...
Iako me to nebi ni trebalo cuditi jer je cila F1 otisla u krivom smjeru, a kako i nebi kad se toliki novci vrte

A sto se tice danasnje utrke nije bila nista posebno. Kad se alonso prvi put priblizio Massi, to je bilo vise zbog guzve u koju su naisli. I onda ono cmizdrenje na team radio sa onim njegovim spanjolsko-engleskim kako je to ridikjulus.
Vettel je po ne znam koji put dokazao da je kramp. Na ovakve gluposti je i lani spusio naslov od Buttona.
Hamilton i McLaren danas neprepoznatljivi.
Mercedes katastrofa.

Jedini vozac koji nikad ne razocara je Kubica.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline