Imam mali problem s ovim ruterom... ovako., odkljucal sam ga., sva 4 lan porta rade... nabavio sam ovaj ruter samo s jednom namjerom i koja mi ne radi

.. imam vise wireless rutera spojena s lanom u njega dakle lan1 i lan2 su mi dodatni ruteri, lan3 sam ja spojen direktno a na lan4 mi dolazi internet. internet mi dolazi iz Thomsona tg782 . e sad dolazimo do te namjere...----
vidio sam da ima port blokiranje itd pod advanced-internet-firewall-access control.. i sad dolazimo do problema.. ---- sto god da ja tamo blokiram port., on i dalje nije blokiran... jel uopce to tcp blokiranje radi ako internet nije direktno iz njega., nego mu dolazi kroz jedan od lana ? ... pa je on samo ruter u sredini :S.. Igrao sam se malo s Mikrotikom ( program za kompjutere da postanu ruteri) i s njime sam uspio blokirat port koji sam htio...,ali to sam samo testirao, i treba mi ruter koji moze blokirat. ako to ovaj siemens ne moze... jel itko onda zna dali --linksys wg54-- moze blokirat ovako kako meni treba.. da ne kupujem taj ruter bezveze

..