View Single Post
Staro 25.07.2010., 15:55   #748
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008

onda bi bilo logicno da je i u idle-u toplija, da se ne izrazim - vruca od ostatka ovdje mjerenih ultri. razer je testirao sa S1 koji ima dva pajpa vise i vecu povrsinu rebra od musashija (a i dva 100mm su tanka na musashiju, brijem da jedan 25mm 120mm ventilator ima jednak ucinak), i sa accelero xtreme-om koji je brutalan hladnjak. ovo sto je Roby-V naveo temperature su onako, bez log filea gpuz-a ili slike u nekom od programa za testiranje u najmanju ruku - nepouzdane. samo on zna kako je mjerio temperature, na kojim postavkama igre, gledao za vrijeme igranja ili odmah nakon izlaska.......... kuzis, moze biti svasta.

plus, . kako rekoh - najbolje bi bilo nakaciti xtreme na ovu moju ultru, imati malo vece kuciste (rebel9 je midi, moze svakako bolje) i onda pogledati temperature. tako svejedno je prica prozvakana, sa OCCT-om ili MSI Kombusterom dode od 91°C, i to je to. da je bolji hladnjak - bilo bi jos bolje, i to je to. ne vjerujem da je sa grafickom nesto smrdano, pogotovo sa ovakvim idle-om:

full load imas par postova prije, sa dijagramom rasta temperature i tako. doslovce 5 sekundi nakon gasenja programa temp pada za 15-20°C, jednostavno musashi nije S1, pogotovo xtreme. stock je ubi boze........

Burko je offline   Reply With Quote