Oprosti ako si dobio dojam da te djonom (sori, danas su me posteno raspizdili na poslu), ali zapravo ti se divim. Da, divim ti se sto koristis XP vec 4 mjeseca, i jos si uporan. Osobno sam si u ta 4 mjeseca 5 puta instalirao XP, a najduze instalacije su bile 10-tak dana na poslu (raspad sistema) i 4 dana kod kuce (cetvrti dan sam izgubio nesto podataka i 3 NTFS particije na 2 diska). Iako me privlace mogucnosti XPa (obecane, doduse, i za sada nista vise), obecao sam si da necu dirati XP do SP1, jednostavno se ne isplati.
Da ne drvim po ostalim temama, evo ti jedna informacija: u w2k (a trebalo bi raditi i u XPu) postoji finta kako za externi modem definirati da je stalno prisutan, bez obzira sto nije upaljen pri boot-anju. Problem je u tome sto imam link, ali trenutno ne radi, izgleda da je netko ugasio taj server (
http://www.rojakpot.com/Other_Articl...Win2k_Tips.htm).
To sto nakon refreshanja Divace Manager ipak vidi externi modem je zato sto su Win zapamtili da je na tom portu bio instaliran taj modem. Nisu ga odmah prijavili jer nije postojao (bio je ugasen) pri boot-anju. Prihvati to. Ja jesam. Jednostavno upali modem kad upalis stroj.