Citiraj:
Autor Genius007
E sad opet problem obije 4870 prodane. Nevidim na njuskalu da ima ista vise tih grafi. Pa sta bolje sljedece uzeti. Javio mi se decko i kaze da bi mi na GTX260 216sp na mom 19" monitoru na maloj rezi slika bila mutna :S
|
Tip ti baca krafne u oči. Drugi mu puta reci da ti elaborira tu pojavu zamućenja slike na monitoru manje dijagonale.
Veću glupost u životu nisam čuo
Citiraj:
Autor tommyman1507
Ne pričam mu besmislice jer je ta grafa kod mene u kompu ,a nas dvojica imamo iste monitore.Kada spojim na lcd tv 32" (1360*768)slika je perfektna , a kada prebacim na monitor nazad (1280*1024) slika je mutna jer driveri ne naprave scaling kako treba.Lik kupuje grafu od mene , pa sam mu to odmah napomenuo da ne ispadne da sam ga smrdo kada spoji grafu na monitor.
|
Hoće li slika bit mutna ili ne nema veze imao ti na tom monitoru 9400GT ili GTX295. Postavi se rezolucija na nativnu tog monitora i stvar rješena. Razliku imaš tek na višim rezolucijama ovisno o tome šalje li se signal preko analognog ili digitalnog izlaza te koristi li se single link ili dual link kabel.