View Single Post
Staro 24.07.2010., 19:20   #736
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@Razer

stavljena Cooler Master HTK-002 pasta, nasao sam nju u sisku . uglavnom, danas opet raskopao ultru i promijenio pastu, rezultat je ovakav:

nije neki pomak, pogotovo ako se uzme u obzir da je 27°C u sobi (na onom testiranju sa bluespire je bilo 30°C). tako da ne vjerujem da je toliko do paste koliko je razlika na onom linku sto si dao, sloj je CM-a toliko tanak da probija bakar baze kroz pastu........ i da, zavrnuta su sva cetiri serafa garant do kraja, hladnjak lezi 5/5.

ali u buducnosti bude isla neka AC pasta, najvjerovatnije silver. ako i sa njom ne bude pretjeranog pomaka prema dolje sto se temperature tice, jebiga, bit ce da seru ovi na testiranju sa onoga linka. ja barem nakacim slike temperatura sa istim sistemom na istom testiranju, nemam razloga srati.......

btw razer, imas jako dobre temperature . ali, nije ni cudo, s obzirom na hladnjak sa tri ventilatora..........

Burko je offline   Reply With Quote