Citiraj:
Autor hrcfaca
Ok istina, ali ni u jednoj igri nema sc na stazi tak da nebi bilo niš im prerano staviti te neke stvari ja osobno nislim da oni će to nama još odgoiti koji mjesec jer mislim da je premalo podataka vani! Jer da su oni zadovoljni s igrom oni bi sigurno izbacili demo verziju!
|
Naravno, i meni je žao što neće biti recimo formacijski krug da zagriješ malo gume, malo taktiziraš na startu. A tu je naravno i SC i zanimljivosti koje on donosi, odnosno kako njegov izlazak može drastično utjecati na konačni rezultat (vidjeli smo kak je Ferrarri prije par tjedana izvukao deblji kraj ni kriv ni dužan).
Očito je da nisu stigli neke stvari dovršiti kako treba pa ih neće staviti u igru, a time i imaju nešto novo za pokazati u F2011. Treba imati na umu da su kretali manje-više od nule i da je trebalo izraditi sve staze (njih 19, i to vrlo, vrlo detaljno), pa fore za dinamičkom promjenom vremena, upravljivosti bolida, itd...sve to naravno traži puno vremena.
Za F2011 budu imati recimo snažnu podlogu u F2010 pa budu se mogli koncentrirati na SC i ostale stvari koje nedvoljbeno fale. Bolje i tako, nego da budu neki bugovi vezani uz SC i sl jer su nabrzak pokušali ubaciti u ovogodišnju verziju igre.