View Single Post
Staro 24.07.2010., 15:54   #425
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
mislim da je kobayashi mogao poprilicno vise, da je odluka tima zeznula stvar. taman pred kraj su ga pustili da odradi jedan krug i da se pokusa vratiti u prvih 10 za treci krug kvalifikacija, jedna greska - ode plasman.

inace kubica , ferrari se napokon moze ponositi tradicijom, cak je i massa odradio odlican posao. nekako mclaren uspavan, spor naspram red bulla i ferrarija.

sutra jedva cekam start, vettel i alonso VS massa i webber. inace imam osjecaj da je ova utrka alonsova, jedino ako se nesto smrda na ferrariju, ili vettel bude vozio savrseno. citavih 0,002 prednosti ispred alonsa ne znaci nista, ali alonso je spusio posljednjih par utrka, pa mislim da je itekako nabrijan. plus cijele kvalifikacije je od pocetka bio prvi-drugi-treci, a i u zadnjem krugu je bio jako blizu masse, mozda mu je ovaj taman zasmetao tih par tisucinki............

uglavnom, mislim da ce sutra biti dobra utrka, kubica negdje 6-7 mozda opet bude, prvih 5 mjesta mislim da ce ici 2 x red bull, 2 x ferrari, 1 x hamilton. gumb iza kubice, a barrichello + mozda cak kobayashi negdje. jos ako padne malo kise, milina.........

Burko je offline