Eto, uzeo Albatronku u Ve-Milu, odnio je doma, ugradio - coece kako se to cuje... No na stranu to, uzeo sam Coolermaster CoolViva koji mislim staviti, ali sta...
Eto, pokrenuo sam 3DMark03, dva puta se smrznuo na Nature Test, reinstalirao 3DMark03, onda je prosao, malo se igrao sa overclockom, bilo je dosta nestabilno, i onda rekoh ma jebo to, idem probati dal radi stabilno na normalnom taktu.
I vratio ja 500/900, i stavio da se vrti 3DMark03, stavih 4x/8x tek tolko da ga malo optereti. Stavio sam recimo 3 ponavljanja. I sta se desi?
Graficka se smrzne prije ili kasnije...najcesce na Nature Testu, al zna se i na Troll Lairu. Zapravo ne treba nist drugo nego samo Nature test pokrenut, na Nature testu se iz druge ili trece uvijek srusi (smrzne se ekran i komp se zblokira, nis vise ne pomaze nego reset - to je graficki procesor, jel tako?). Nisam isprobao 3DMark05, nemam ga doma, al ovo je otprilike ono sto se culo o ovim karticama, jel tako? Probao sam igre, u LOTR imam neke cudne gluposti kad koristim Gandalfove moci, al to bi moglo biti do drivera (NVIDIA 66.81 nemodificirani).
Kaj velite na ovo? Uspio sam zavrsiti jednom 3DMark03 bez AA i AF, dala je 7300 markova (2500@3200, 1GB mem), tak da to nije lose, al se smrzne uvijek prije ili kasnije.
Sutra zovem Ve-Milov servis. Imate vi kakve komentare?