Citiraj:
Autor DiRT
Mislim da nećeš požalit sa Z-2300, mislim da su isto dobri ko moji Z-5500, samo što sam ja htio 5.1 sistem. Naravno kasnije se kupi zvučna. Inače kupio sam ih jer Logitech daje akciju na neke proizvode, tako da su i oni bili na akciji kakvih 400-500 kn manje. Između zvučnika zvuk je savršen (znači u sobi gdje se sluša, ajmo reć centar sobe), makar sam si podesio zvuk preko realtek hd audio managera da mi paše i čini mi se ok. Što više slušam to mi je bolji zvuk.  Znači, moja preporuka ide za Z-2300. Mislim da su za sve jaki i dovoljno glasni da se čuju, a što se tiče kvalitete zadovoljavajuća je normalnom korisniku, čak se nema ništa prigovarat na zvuk koji izlazi iz tih kutijica. I stvarno se moćno čuju efekti, pogotovo u elektronskoj glazbi. 
|
Di je to Logitech akcija?
Ja se pak nebih složio sa uspoređivanjem z2300 sa z5500, em nisu ni prblizno isti po snazi, em se ne cuju isto (pogotovo bass koji je na z2300 brz i jak dok je na z5500 sporiji ali dublji a također na jednima fali srednjih a na drugima visokih).
Ja sam nakon prelaska sa z5500 na z2300 dosta pozalio, pa cak i zbog glazbe, a ponajvise normalno filmova i igara.
Daleko od toga da z2300 ne valja ali pokraj z5500 nemaju kaj radit bez obzira jel se radi o glazbi, igrama ili filmovima.
Z2300 ljudi vise preferiraju jer im se cijena krece oko soma kuna dok z5500 za ispod 2 soma nemozes naci, za koje se opet slozi neki jeftiniji hi-fi. No meni osobno se nije dalo zajebavat sa hi-fiom i davat pune šake novcanica da bi to bilo to pa sam bio prezadovoljan sa z5500. Zvuk im je bio i vise nego zadovoljavajuc uz neku zvucnu, a snage kolko hoces