da podijelim koju informaciju
konfa je iz siga, kupio sam jos prije adapter pci e x16 to x1 da se malo poigram kad ulovim vremena, napokon sam ulovio... os je win xp...
stavio gigabyte 5850 i gigabyte 8800gt preko gore navedenog adaptera, koristio sam patch od GenL sa ngohq
http://www.ngohq.com/graphic-cards/1...3-v1-04ff.html
prvi problem je bio sto je komp bacao sliku na 8800gt pa sam morao premjestavati konektor od monitora malo na jednu malo na drugu karticu dok nisam sve namjestio, s time da sada na 5850 dobijem sliku tek za windows logon, prije nista ne dobije...
onda pokrecem fluidmark i nema sanse da ga pokrenem, digne se proces, optereti 50% i stoji... vise puta probao sve instalirati, cistiti drivere i slicno, uvijek ista stvar... i onda se sjetim da mi batman stoji sa strane pa da bi mogao probati s njim... i radi, na 1920x1080 sa ukljucenim physx na high i bez 8800gt se vuce kad procesor vrti, sa obje kartice je 60 fpsa, pretpostavljam da bi toliko imala i solo 8800gt...
trenutno mi je 8800gt van kompa, oba drivera su instalirana i samo ubacim 8800gt kad treba i nisam naletio na neke probleme
ponovit cu opet testove, ovo je bilo jucer na brzinu nakon posla, pa posaljem rezultate