View Single Post
Staro 22.07.2010., 18:06   #100
njoka.
Registered User
Moj komp

njoka.'s Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Jos od najave novog MoH-a imao sam velika ocekivanja vezana za ovu igru.Kad sam cuo da igru radi EA Los Angeles i DICE mislio sam da ce igra bit odlicna,prakticno novi CoD,ali onda sam nabavio BETA key i jako sam se razocarao.
Igra me je generalno razocarala,ocekivao sam puno vise a na kraju smo dobili 65% BC2 i 35% CoD.Sama BETA ima 2 mape,2 moda,3 klase i nekoliko oruzija sto je ok.Grafika je na razini 2010 godine ,ali ipak nije me impresionirala.Gameplay je ono kljucno u cemu je ova igra trebala briljirat,ali su bas tu ucinjeni najveci propusti.Igra kao da se nije mogla odlucit hoce li biti CoD ili BF,ali ipak gledajuci mape i oruzija stekao sam dojam da su se ipak odlucili za arkadnu varijantu pa sam stoga ovu igru shvatio kao arkadu i tako je promatrao.Gledajuci ga tako vrlo sam razocaran,vojnici su pretromi i nekako cijelo to kretanje je malo ukoceno i nije onako fluidno i lagodno kao u CoDu.Puske su totalno bez recoila,ako su ljudi govorili da MW2 puske nemaju recoil,ovo tu recenicu dovodi na novu razinu.Granate su nekako cudne,meni su izgledale vise kao rukometne lopte nego kao granate,a i premal je domet bacanja.Zvukovi su me razocarali,vidi se da su pokusali kopirati BC2 zvukove,ali ovo nije ni priblizno jednako zvukovima iz BC2.Ubacili su vozila u igru sto je po meni losa odluka,problem sa vozilima je taj sto su mape male pa su vozila vrlo ogranicena.Najveci beta problem je po meni nebalansiranost koja je vrlo vrlo izrazena,to ce se vjerojatno popravit ,ali u beti to stvara velike probleme.Sve u svemu igra je podbacila,ne sumnjam da ce se prodati i da ce pokupit dobre ocjene,ali ako imate izbor izmedju ovoga i BC2 ili eventualno CoD:Black ops,nabavite BC2 ili CoD.Nadam se da ce barem singleplayer prica biti odlicna pa da ce se barem u necemu moci uzivat...

Moja ocjena za betu je 4/10(ispod prosjecno)

njoka. je offline   Reply With Quote