Citiraj:
Autor SnakeCRO
Šrot optimizacija.....ne volim igrat 4 uopče...igra ko da je izgubila identitet...nije to više onaj stari osjećaj
|
Sto se tice optimizacije u pravu si,optimizacija je vrlo vrlo losa.Ne shvacam kako jos nisu napravili temeljan patch koji ce to sredit,a imali su vremena.Ovo sto se tice indentiteta mislim da si u krivu.Moje misljenje je da je GTA4 najbolji GTA do sad usprkost svim tehnickim problemima.Igra je jednostavno sto se tice svega osim tehnikalija na vrlo visokoj razini.Prica je fenomenalna,likovi su originalni,zanimljivi i lijepo se uklapaju i nadopunjuju taj cijeli Liberty city ambijent.Grad je nevjerojatno dobro napravljen,naravno nije savrseno,ali vjerujem da ako ne dodje novi GTA ovo ce i za 5 godina biti vrh.Voznja automobila,motora i brodova je usavrsena.Ali ono sto mi se najvise svidja su dijalozi,dijalozi su tako dobro napravljeni da bi se mnogi Holywoodski filmovi mogli posramit.Sve u svemu jedina mana koji ima GTA4 je optimizacija koja je neoprostiva,ali opet nedovoljna da srusi ocjenu ovoj igri koja je po meni cvrsta 9/10...