Tema: F1 2010
View Single Post
Staro 21.07.2010., 12:02   #62
TheBEaST
Premium
Moj komp

TheBEaST's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Pa da, sve je to istina.

Po već neznam koji put, rekli su da budu igru bez beda mogli igrati i klinci i ostali igrači koji ne pate za simulacijama ili prvi put igraju tak nešto, i oni bolje zahtjevniji igrači sa volanima, itd.

Jedan od developera igre je izjavio da je igrao rfactor i ostale trkače igre jer je i sam fan tog žanra, a posebice F1. Bio je na puno utrka i vozio je formulu na jednoj stazi. Naravno ne bolid F1 nego neku slabiju klasu.

U početku razvoja igre je rekao da bi igri dao 5/10 što se tiče realnosti u odnosu na rfactor, a prije par tjedana da bio dao 8/10 te se nada da bi se finalna verzija mogla pribliziti 9/10 (naravno pri onim postavkama koji najviše teže realnosti). Ako im u razvoju pomaže F1 vozač Anthony Davidson, onda bi to ipak trebala biti igra koja bi trebala zadovoljiti većinu igrača.

Za dva mjeseca bumo i sami vidjeli i probali kak bude to išlo. Ja se jedino nadam da budu dobro rješili kontrole i postavke za volane. GRID i DIRT 2 od Codemastersa mi je bilo koma voziti prek volana. Valjda bude ovdje bolje izvedeno.

Zadnje izmijenjeno od: TheBEaST. 21.07.2010. u 12:08.
TheBEaST je offline   Reply With Quote