Citiraj:
Autor srale7
Imam problem sa sinkronizacijoj kontakata, odnosno zelio bi prebaciti sve kontakte na google contacts radi backupa.
Odem pod settings->data synchronization-> i tu onda imam 3 izbolrnika google/exchange/pc
Pod google imam gmail/calendar/contats i "napravim" sinkronizaciju pojavi se zelena kvacica kored "contats" ali naravno, odem pogledat i nema nikakvih kontakata na www.google.com/contacts.
Odem u imenik na Syn exchange contacts, upise sve sto treba (username/pass) i ne zeli mi se spojit javlja "Authentication failed. Please verify username/password"
Naravno sve sam 10 puta provjerio i sve je ispravno upisano. Ako netko zna, bio bi mu zahvalan.
LP
|
Koliko sam ja shvatio sistem nemožeš sinkronizirati PEOPLE sa GOOGLE imenikom. Nego trebaš napraviti export kontakta sa PEOPLE i onda importirati pod GOOGLE imenik (nisam siguran da li to možeš napraviti na mobu, ali možeš importirati na gmail direktno). I on tada će on sinkronizirati bez problema, PEOPLE imenik na mobu možeš isključiti i sve nove kontakte sačuvati u GOOGLE imenik.