View Single Post
Staro 27.12.2001., 22:37   #3
evilstoy
>>>

evilstoy's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Da sad ne quotam idem ovako...

Eto ja onako otvoreno izasao s nekim svojim problemima a covjek odmah dzonom na mene...eh.. Dobro i ja sam malo puko' nakon 4 mjeseca upotrebe XP-a jer su me sad konacno totalno razocarali a ne zelim da zavrse kao Me koje sam imao desetak dana na disku u ljeto 2000.

1. Bili XP-i NT ili ne, ja hocu da zapamte moj serijski modem! Zar sad svi trebamo imati interne modeme ili pokupovati USB? I nije istina cega kod bootanja nema - nema. Stave ga oni u svoju bazu jer nakon par refresanja device managera pojavi se na popisu.

2. Da to mi je poznato. No zar ti nije cudno (a to sam prvo i pitao, u biti nije uopce vazno i sam mogu okriti te cudne relacije unutar windowsa, ali necu, jer ne zelim vise gubiti svaki dan na proucavanje njihovih pizdarija) da cookieji ostaju nakon reboota na ramdisku (bez backupa).

3. Ja tu vise necu imati problema, jednostavno sam iskopcao za CD (CDR) mogucnost snimanja (to je ono interno od M$).
BTW da li si znao da ako u Services diseblas IMAPI CD-Burning COM Service - NERO ce se brze ucitavat!

Kaj se tice firewall ja sam konkretno rekao zasto mi se ne svidaju. Kaj bih ja sad trebao pisat strucne elaborate. Mozda si ti citao u Mrezi, ja nisam!
Ja nikoga ne napadam niti se hvalim a sad se trebam braniti da nisam neki lamer. Pa dobro, evo npr. koristio sam AVP i a4p i @Guard i mnogo toga mjesecima pa i godinama prije nego je itko spomenuo te programe u npr. Bugu i sl. ZoneAlarm je dobar u "nezahtjevnim" okolinama, 2-3 klika, podesi se IP range i gotovo.
sorry, firewall mi je obrisao sve slicice ostao mi samo

Ljudi evo 3 svjetska linka sa scene prije nego ih objave u Bugu

www.zor.org
www.cdfreaks.com
www.cdrsoft.cc
gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1
case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W
evilstoy je offline   Reply With Quote