View Single Post
Staro 20.07.2010., 13:02   #514
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor redalert Pregled postova
...Mislim da se ipak trebaju dogovoriti sa proizvođačem, regionalnim distributerom, jer proizvođač najbolje zna kako zašto i za koji brand je dao tu garanciju!! Da mi neki Rvacki poduzetnik počme tupiti sa nekim svojim uvjetima za određeni brand, u roku odmah bi išao mail proizvođaču, regionalnom zastupniku, uvozniku za RH, sa pitanjima kako zašto, da li je odobreno sa vrha itd...
Šprance imam, sve bude gotovo za par minuta...
Kao da npr Fenix Ilija počme kemijati sa npr jamstvom za proizvode TakeMs, kojima je dugogodišnje jamstvo politika brand-a!!
Potpuno nebitno trošenje vremena. Jedini tko ti daje pravo jamstvo jest prodavač i cjelokupni lanac u RH - kako je proizvođač negdje drugdje zamislio priču je priča za tamo negdje drugdje...
Isto tako, ne znaš koji su ugovorni uvjeti uvoznika i proizvođača - možda je roba nabavljena potpuno bez jamstva, što je standardni poslovni dio priče, ništa posebno ili neka muljaža...
Citiraj:
Autor redalert Pregled postova
...Isto tako nakon kupnje proizvoda serijski broj odmah se šalje proizvođaču na provjeru, da nebi bilo likvidiranih lagera (recimo svaki 5-i proizvod na kontroli neispravan,lager ne ide u prodaju), koji naši "poduzetnici" u Kini otkupljuju za siću i prodaju u RH pod novo...
Svaki proizvođač mi je do sada (kroz neko uredno vrijeme) odgovorio na mail...
To su sve pričice koje ne drže vodu, a svi veći proizvođači će ti uredno odgovoriti preko nekog općeg supporta - ništa posebno bitno.