Citiraj:
Autor Old Iggy
Svaki uvoznik / prodavač može mijenjati uvjete jamstva neovisno o proizvođaču. Proizvođač nije domaća pravna osoba, nema direktnu ni obavezu prema kupcu ni prema svim pravnim osobama koje se brinu za potrošače, a kupcu nije ni poznato kakva su u biti stvarna jamstva proizvođača prema distributeru / prodavaču kod nas.
Stvar je bitno kompleksnija i potpuno je nebitno što proizvođač vani deklarira, bitno je kako je definirano kod nas.
|
...Mislim da se ipak trebaju dogovoriti sa proizvođačem, regionalnim distributerom, jer proizvođač najbolje zna kako zašto i za koji brand je dao tu garanciju!! Da mi neki Rvacki poduzetnik počme tupiti sa nekim svojim uvjetima za određeni brand, u roku odmah bi išao mail proizvođaču, regionalnom zastupniku, uvozniku za RH, sa pitanjima kako zašto, da li je odobreno sa vrha itd...
Šprance imam, sve bude gotovo za par minuta...
Kao da npr Fenix Ilija počme kemijati sa npr jamstvom za proizvode TakeMs, kojima je dugogodišnje jamstvo politika brand-a!!
...Isto tako nakon kupnje proizvoda serijski broj odmah se šalje proizvođaču na provjeru, da nebi bilo likvidiranih lagera (recimo svaki 5-i proizvod na kontroli neispravan,lager ne ide u prodaju), koji naši "poduzetnici" u Kini otkupljuju za siću i prodaju u RH pod novo...
Svaki proizvođač mi je do sada (kroz neko uredno vrijeme) odgovorio na mail...