View Single Post
Staro 20.07.2010., 08:54   #414
Matta
El Mattador
Moj komp

Matta's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ovim slikama klap, klap.
Vec sam objasnio o cemu je rijec. Ne pilaj vise.

Citiraj:
Može li mi netko reći da dotični gospon nije usporedio jedan touchscreen mobač sa ogromnim ekranom sa jednom nokijom bez toucha.
I kakve bi sad to trebalo imati veze ? Ja nisam isao pokazati nesto tipa "ovaj ekran je bolji od ovog" i slicno, nego cisto ekrane na suncu od dva mobitela koje trenutno posjedujem. Da sam imao N97 - stavio bih N97, da sam imao iPhone - bio bi on na slici.

Citiraj:
Kaj se tiče prave usporedbe
http://www.engadget.com/2010/06/21/s...unlight-fight/

I koliko god neki bili više čitljivi od drugih, nitko neće koristiti mobač tako bez da napravi makar od sebe sjenu.

Navodis link na "pravu usporedbu" a ovi gore ne da ne prave sjenu nego jos gledaju da sunce pici ravno na mobove a meni napises da nitko nece koristiti mob direkt na suncu.
Reality check - vecina ljudi, kad hoda ulicom napr., nece se okretati u smjer od sunca da napravi sjenu ili dizati ruku da pokriju sunce nego ce se kretati normalno i tipkati kako hodaju. Da, mogli bi stati i zavrsiti sta vec trebaju zavrsiti ali to je vec Apple-ovsko rjesenje (citaj: ako gubis signal - drzi mob samo sa dva prsta).

Citiraj:
Činjenica je da AMOLED pati malo više na suncu, od SAMOLEDa i TFTa. Činjenica je da AMOLED i SAMOLED izgledaju zamjetno bolje indoors. Ako ti se to ne sviđa. Nemoj kupit.
Ma bravo lumenu. Bez tebe ne bi dosli do takvih zakljucaka.

Da ne duljimo sa glupom raspravom vise: cinjenica da Desire imam vec tri mjeseca sama govori da su plusevi moba veci nego njegovi minusi i da mi ekran necitljiv na suncu ne smeta toliko da bi ga se rjesio.
Da mu ekran smrdi na suncu, to stoji, bar tucetu ljudi ovdje koji ga imaju. Potpuno je nevazno iz kojeg razloga jer ovdje pricamo o mobu kao takvom, njegovim vrlinama i manama, a ne o tehologiji izrade ekrana.