Citiraj:
Autor xlr
Želim ostati na stock 2.1, ali uz dodatak A2SD ili A2SD+ (imam class 6 karticu, smatram da bi + verzija trebala raditi sasvim u redu) i htio bi staviti UVOC kernel prvenstveno da iz baterije izvučem max.
Rootao sam mob Unrevoked metodom i automatski sam dobio ClockworkMod 2.5.0.1. recovery. Pored toga imam instaliran i ROM Manager od autora ClockworkModa. Nabavio sam UVOC kernel iz prethodno linkane teme (imam v11, a ne v14 jer se dosta njih žali na v14). Pretpostavljam, ali nisam siguran dok ne vidim step by step upute, da ovaj kernel trebam preimenovati u update.zip i instalirati preko CM recoveryja.
Uglavnom, dosad si trebao steći sliku dokle sam došao  Ako sam šta zaboravio ili u krivu, slušam.
|
A2SD trazi kao preduvjet rootan mob, to si napravio, i mozes ga skinut sa Marketa.
Da bi instalirao kernel, dovoljno ga je skinuti na karticu, i onda preko fake-flash-a (meni ROM manager ponekad ne obavi instalaciju sam, pa radje koristim manuelnu metodu preko Fake-flasha) instalias kernel. Sam file ne trebas preminovati, a update.zip koji spominjes je u biti, ajmo rec, zaseban OS (recimo kao Hirens MiniXP, live Ubuntu itd.) iz kojeg mozes radit backup/particioniranje/instalaciju ROM.a/kernela/radio image/razne dodatke. Kad si u fakeflashu, ides na "Install Zip from SDcard" i uputis ga na ono sto zelis instalirati.
BTW, dobro pogledaj da li ce ti taj kernel odgovarati uz tvoj ROM, posto neki idu uz specifican ROM. Nemozes ubiti mob, ali ustedices si vrijeme i zivce ukoliko ipak nesto podje po zlu, zato je bolje prije raspitati se.
BTW, cestitam na uspjesno rootanom mobu, ja sam najvise vremena potrosio na to, prvo su me driveri zezali na Win7, a nigdje nisam nasao bas detaljno obradjene upute, fali mi nesto kao iClarified za Android.a, a ovo kasnije je lako
Citiraj:
Autor LAcy
Nemoj širiti dezinformacije. Iz vlastitog iskustva mogu potvrditi da se vidi, nije savršeno ali daleko od toga da se "doslovno ništa ne vidi". Zapravo vidljivost je slična kao i kod ostalih color ekrana mobitela dok je u svim ostalim uvjetima Amoled u prednosti u odnosu na LCD.
|
Nisu dezinformacije i kod mene i par drugih koje znam a imaju Desire.a se ne vidi apsolutno nista na suncu. SuperAmoled je miljama bolji na suncu