18.07.2010., 13:13
|
|
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Vispilotion
Cini mi se da sam ostao zakinut...
Dakle radi se o tome da se moja prijasnja grafa Radeonka HD4890 OC od 1 GB pocela svirat, gasit se, sama se OC-at itd. svako malo kad bi ja upalio komp pa sam je se odlucio rijesit (zamjenit) ili disciplinirat (popravit). Kako sam je kupio u hgspotu i bila je jos pod garancijom odfurao sam je tam.
I nakon 3 dana zove lik zamjenjena grafa ja sav sretan reko super, dodem doma, otvorim kutiju (bilo je jos nekih sitnih popravaka) i vidim da nema crvene masivne kutije nego nesto malo crno na cemu pise asus.
reko ajde dobro idem vidjet kako to cudo radi. preko siw-a sam vidio da je to nvidia gtx 260 896mb. odma se vidjela razlika (losije!) u kvaliteti cim se otvorio desktop (nakon promjene na staru rezoluciju).
primjetno, zahtjevniji programi rade slabije, npr photoshop, sonyvegas, flstudiji i razne zahtjevne igre i simulatori, a nekim cudom je i cijeli komp malo sporiji, iako nebi trebo bit.
koliko mi se cini, u hgspotovoj gari pise da se konponenta mijenja za novu ili servisira u roku blabla, ali nigdje ne pise nista o potpunoj zamjeni za slabije...
Zanimaju me opcije i koliko sam ostao zakinut, mogu li se zalit, trazit novu staru, zamjenit za bolju uz nadoplatu...?
Hvala!
|
HD 4890 je možda malo bolja od GTX 260 216sp, skužil bi u igricama i sl a sigurno ne na desktopu ili po kvaliteti slike. Zato ne kukaj ko malo dijete.
Nisu te jako zahebali, ali trebali su ti dati GTX 275(koja je isti rang kod nVidie), no neznam jel su ti uopče trebali dati nVidiu pošto si ti imal ATI proizvod, te su ga trebali takovim i zamjenit a ne bez pitanja poslat tebi GTX260.
Kaj bi bilo da koristiš neke prednosti koje pruža ATI te da sad zbog toga nemreš koristit karticu ili slično...zovi ih i inzistiraj na ATI proizvodu i oni ti moraju takav i poslat.
|
|
|