View Single Post
Staro 17.07.2010., 21:33   #215
Pak
Premium
Moj komp

Pak's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Chuby Pregled postova
Ja cu ove godine na Korculu, prvi put u zivotu.
Prihvacam konstruktivne prijedloge za put do tamo . Ak se ukrcam na trajekt u Splitu bankrotirat cu, trajekt iz drvenika je nesto jeftiniji ali treba cekat jako dugo na ukrcaj. Ostaje mi Orebic kao treca solucija ali imam 10000km voznje do tamo
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Idi na Orebic. Linija je frekventna, stalno se vozi i nema dugih (duzih) cekanja, a vidjet ces Peljesac (Dingac, Plavac). Ides bas u Korculu?

Eh, jos nesto - sada kada ti je autobahn do Ravce, imas 7 sati do dole da se vozis po propisima i rucas, tako da nije bas neki preveliki bauk vise...
Definitivno ovo što Bubba kaže, ja sam svako malo na Korčuli, dolazim priko Orebića( doduše iz Ploča - nije neka udaljenost ali ipak...) ali kao što kaže - autoput ti je do Ravče...do Ploča je 30tak minuta i još oko 2 sata do Orebića di je veliki trajekt koji ukrca sva auta tako da nema da češ čekat slijedeći trajekt kao što je bilo prije. Karta za malo auto na trajektu Orebić - Dominče ti je 76 kn, za osobu 16kn, dica 8kn...cesta priko Pelješca ti je OK, dosta su je popravili a i na Korčuli je stanje bolje ako ideš možda prema Blatu, Vela Luci...
Pak je offline   Reply With Quote