View Single Post
Staro 17.07.2010., 16:20   #729
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor fran123456 Pregled postova
Najgore je kod ovakvog oblika hlađenja što će ti dići temperaturu u caseu za 5 ili više °C
jep, diskovi su otisli osjetno gore. procesor ne, tu kabuto ima prste . chipset je odlican s obzirom da je P35 sa originalnim komadom aluminija sto je gigabyte stavio. na njemu je probana prst-metoda, ima ovih 45-50°C, daleko je od musashija za vrijeme testiranja.......

mah, u ovo veliko kuciste "u koje cu se preseliti" tako svejedno diskovi dobivaju svoj cijeli tunel sa dva 120mm venta, na pocetku i kraju. tunel ce biti zatvoren sa svih strana i nece ih se ticati da vatra gori ispod njih . sada cu voziti ovu ultru u kucistu, ako izdrzi ljeto u normalnom radu (citaj: -igre itd) - znam da je popravljena kako treba.

Citiraj:
Autor Razer Pregled postova
Pa sad je sve jasno. Pasta koju koristiš, Spire Bluefrost, je najveće smeće od paste ikad sastavljeno; ne bih se čudio da imaš bolje temperature bez ikakve paste. Inače prsten nema nikakve veze s temperaturama, iste su sa i bez njega. Obavezno, što prije, riješi neku drugu pastu, ja ne bih "kompletirao" slučaj s tom pastom u igri. Inače ja sam sve stavio u kućište, temperatura u idleu je oko 47C, load još nisam mjerio, no budem, pa postam rezultate.
e sada se sjeti mi reci . nema veze, ici ce ubuduce druga pasta, sada ona stoji. jebiga - sisak - izbor se svodi na jednu trgovinu koja ima samo spire. prije je bilo i CMa, i zalmana, cak se znao i AC zaletiti.......... sta da ti kazem, drugo je zagreb ili bilo koji veci grad.
ali svakako bude isla druga pasta, vec sam rekao. ova sada ce morati posluziti, barem neko vrijeme (jer sam danas uzeo dvije tubice ).

i da, daj bas load izmjeri na ultri? ili gtx-ici? bas me zanimaju temperature sa ACom. mozes i sada jebemu, to je 5 minuta..........

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 17.07.2010. u 16:26.
Burko je offline   Reply With Quote