@Dottore
nije problem toliki u okolini, u temp zraka u sobi. ultra je inace (valjda, nisam imao drugu da mogu usporediti) prokleti generator topline. ne znam jesi imao srece susresti koju uzivo i malo se poigrati s ultrom, vjeruj mi to sto je 30°C je diglo temp graficke za max 10°C, opet zanemarivo kada u testiranju dolazi do 90°C u roku minutu-dvije.
@Danc
ma, slazem se da je S1 bolji hladnjak, ipak su i dva pajpa vise, ali ima i nesto sira rebra + u duzinu ih ima vise nego na musashiju. ali mislim da svejedno nebi pretjerano razlike bilo i da imam S1 na ultri, mozda kada bi nabio dva "normalna" (ne ovako tanka) 120mm ventilatora na full. samo sto je to onda predebeli hladnjak, i prakticki neizvedivo jer sam uzeo musashija vec.
no, evo koji vec dan - 8800 ultra i dalje zivi

. ne znam sto bi igrao jer sam odigrao sto mi se igralo. nekako bi mi bilo drago da, ako vec mora krepati, da krepa sto prije

. inace su malo zesci planovi kroz par mjeseci, sklepati
ovo1 /
ovo2 kuciste i imati mjesta za par ultri

. diskovi ce ici skroz gore u svoj tunel, pa ce ventilacija biti samo za njih, a druga ventilacija za ostatak kompa. nije mi 9600GT dovoljno "impresivna" za ovaj tenk od kucista, ultra bi upotpunila kantu 5/5

.