ja do sada nisam imao losa iskustva ali moj kolega sa posla je ,kupio je ddr2 memu neku koja je dobra za OCanje,
i dođe doma ,sve radi uredno ali se ne moze ocat da ga ubijes s obzirom da je napravljena za OC,
isprobava latencije i ostale điđe miđe,opet neuspjeh, i skuzi da sa memom nije nesto uredu ,dođe drugi dan sa racunom i pita dali je moze zamjenit, jer je neispravna
na to ce njemu lik,neki kaj ima nesto na licu ne zelim biti bezobrazan jer mu neznam ime,pa ga moram ovako opisati
da kako on to mlisli , gospodine vi ste to vec otvorili ,vi ste to ocali, to mi nemozemo zamijenit ovo ono ,
i naravno kolega sa potpunim pravom skoro poludio , i tako su se nastavili natezati dok nije došao drugi kolega
kratka crna kosa ne znam mu ime
sve mu opet kolega fino odrecitirao ,te je kolega isti cas zamjenio memu i ispricao se
u ime firme,i doticnog kolege
p.s a jos je tj dana prije tog incidenta, bacio gro love , kada je isao slagat komp za neku frendicu,
a covjek je ozbiljan ima 42 godine i kuzi se jebeno dobro u kompove,dok se ovaj ponasao prema njemu kao prema nekom balavcu
onda vas ja pitam tu sve prisutne ! pas mater etc...da moram bit tako prost
kak mozes prodavat OC stvari i onda ocekivat da se isti taj proizvod ne prizna za zamjenu, ako je neispravan, pa proizvođac ju je napravio da se OCa.
onda ne znam u cemu je big deal, ako je ides sam ugradit , kaj oni briju
mislim prestrasno :P