Zdravo svima!
Ovako...Imam veliki problem. U toku rada odjednom mi se monitor prebacio na standby mod. Lampica se periodično palila i gasila, a računar je normalno radio. Prvo sam mislio da mi je crk'o monitor. Restartovao sam računar ručno i onda opet radi normalno sve do nekog trenutka kada se opet prebacio na stanby. Poslije toga sam se raspitao šta bi mogao da bude uzrok, pa su mi rekli da mi je najvjerovatnije crkla grafa. Nakon toga sam sklonio drivere za grafičku i monitor mi se nije više gasio. Inače koristim Nvidiu GeForce 8500. Kupljena je u junu prije 3 godine pa ne znam da li je moguće da crkne u tako kratkom periodu. Ventilator se i dalje vrti, pa me to najviše buni. Da se ne vrti pa bih i pomislio da je crkla, ali ovako nisam siguran. Ljudi su mi predlagali svašta: Te reinstalirati drivere, skinuti najnovije drivere sa njihovog site-a, oboriti sistem pa probati sve ispočetka, čišćenje kontakta gumicom za brisanje (to mi je bilo nevjerovatno da može upaliti), resetovanje CMOS-a itd.
Mogu li da zamolim nekoga da mi pomogne i da me posavjetuje šta je najbolje ili najpametnije. Pozz.