Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 16.07.2010., 14:02   #166
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Dečki, kupio sam Sennheiser PC 350...

Prvi dojam = udobne.

Nisam nikada imao takve slušalice, over the ear, pošto su mi vleha mala :P, super mi prekrivaju i ne osjećam ih, no čudno je pričati u njima, .. jer imate dojam kao da držite svoje ruke preko uha, i čujete se iznutra, a ne izvana, na to se treba priviknuti ..

Što se tiče mikrofona, na internetu ga hvale, no ja eto preko windowsovog recordera, imam pozadinski šum, kao da je cvrčak ... mene zanima odakle taj zvuk, ... jer ga ne čujem na slušalicama sve dok si ne pustim snimku ..

Pa me zanima je li to neka opcija, probao sam isključiti napajanje, palio boost, micao boost..

Kao nvidia HD audio ..

Bilo kakva pomoć dobro došla, naime kupio sam sluške kako za igranje tako i za prezentacije, i tutorijale, ovaj šum je apsolutno iritantan i nepoželjan.

Thnx.

P.S. kućište laptopa je na tom dijelu gdje su konektori plastično, tako da ne vidim način inteferencije kod konektora. .

Evo riješen problem ))

Ako netko ima isti, u audio settings od recording devices ušao sam u opcije od mikrofona ..

pod Advanced postoji opcija Singal Enhancements, to sam isključio, dakle maknuo kvačicu sa Enable, i sada je čist zvuk ... super !

Zadnje izmijenjeno od: Kova. 16.07.2010. u 14:14.
Kova je offline   Reply With Quote