View Single Post
Staro 15.07.2010., 23:41   #707
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
hehe, sto ne stima?

hladnjak je sjeo na jezgru 5/5, nije mi prvi put da prtljam sa hladnjacima. pogotovo kod ultre nije zeznuto kao kod ati-ja kad je jezgra kao na starim socketA procesorima, pa (barem ja) svaki put postavim - pa skinem da vidim kako hladnjak nalijeze, pa ga vratim.

plus, musashi je fest vruc na dodir, pogotovo ovaj dio u ravnini jezgre. drugi dio je manje topao, ali se osjeti. tako da je musashi definitivno sjeo kako treba, pokeljeni su svi pasivci jezici gdje treba, potenciometri su odvrnuti na max, ventilatori dobivaju +12V (nisam petljao po molexu........).

mozda igra ulogu ako si drzao GTXicu van kucista, iako ne mogu reci da nemam ventilacije. u ravnini ultre je jedan bocni 120mm scythe na nekih 1400 RPMa, vuce zrak van. naprijed 120mm AC gura preko diskova, ispod napajanja 120mm AC vuce van. i jos definitivno je stvar temperature okoline, evo sada je 28°C u sobi (nema se klime nazalost).

kako god, cini mi se da musashi nije bas sposoban ohladiti ultru, ili se iz nekog razloga ova ultra pregrijava. zato sam mislio nabit ovaj xtream, ako i sa njim je temp ovako visoka ili minimalno manja - znam u cemu je problem.

posudis hladnjak na par dana?

Burko je offline   Reply With Quote