View Single Post
Staro 14.07.2010., 21:36   #190
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Da slicno kao i na konzolama, Burko trebao bi neki SMD-Flux koristiti pri svakome grijanju, jer mozda vratis u zivot taj lem dva sto su shebani ali zato oko njih jos 3 unistis i tako dok se uopce nebude mogla spasiti, a i crkava ti zato sto ju gazis na testovima 3D marka i inima, probaj ju ozivit koristeci SMD - Flux ali ako oces da radi najbolje ju koristiti kao rezervu za kantu sa strane niposto gazenje (to je jedino moguce da se napravi reballing a nekako sumnjam da imas opremu za to) ....

Slicno je sa konzolama, sto ju vise gazis prije ce se javljati problemi, preopterecenje je preveliko, od topline, voltaza i slicno ili jednostavno skinut cip dole i prelemiti sto mislim da i nije najbolja solucija naravno bez prave opreme

Mislim da Cell u ps3 ima oko 1000 kontakata na koje bi trebalo lemove stavit, neznam koliko ima GPU od 8800gtx mozda manje, mozda bi se i dalo nekako rucno to odraditi ali za to treba imati puuuuuuuuno strpljenja i vremena i skilla itd ....

Hmmmmm ovak nekak zgleda laserski reballing

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

nakrivo je grijao? jebiga, pa logicno je da mora biti ravno ploca, bilo sto se pokusavalo popraviti. ali, onda cak mozda i ima nade za tu 8800GT. da se opet zagrije, pogleda da li je odletio lem, mozda u nekom servisu za mobitele...... tko zna, ima ljudi sa lemilicom na vruci zrak, za cugu se to moze pokusati srediti. osim naravno ako nije otislo nesto jace .
Ovo u servisu za mobitele cisto sumnjam to su mali cipovi sa po 10 kontakata na koje trebaju ici kuglice lema, ova zvjerka od 8800gtx mislim da ih ima najmanje preko 400
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 14.07.2010. u 21:42.
Gjurovski je offline   Reply With Quote