View Single Post
Staro 13.07.2010., 23:57   #18
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
*namjerno ne idem preko PM-a, nego da ljudi procitaju i da vidim dali grijesim u razmisljanju ili stajaznam. u svakom slucaju mozda jos koje razmisljanje, misljenje uvijek dobro dode*

moze molba, moderatorima/administratorima/glavnom sefu? da se brojac postova izbaci iz procjena, jer je ovo meni smijesno:

Postovi do sada, u kojima je (ako sam dobro preletio) citava dva odgovora nevezana za procjenu ili prodaju, tj trznicu. osobno nemam nista protiv procjenjitelja, cak najcesce cine uslugu covjeku koji trazi procjenu i na neki nacin doprinosi forumu, ali ovakve procjene su skoro kao "potpis", "slazem se" i slicno. razlika izmedu procjene prije i od clana su prakticki neosjetne, pogotovo u slucaju vise komponenti.

cisto da ne ispadne da kakim jer i sam se ponekad zaletim u procjene, to je cisto ako me neka procjena "zaboli", pa prokomentiram zasto (najcesce) manje od procjenjenoga. ali ne idem otvoriti proteklih 20 tema i ici procjenjivati svaku, pogotovo ne ako vec postoje procjene, i jos vise pogotovo ne ako je procjenjeno kako bi ja procjenio.

i da, vidim da je Braja vec premium trgovac i da mu prakticki ne treba broj postova, ali ne vidim zasto napucati odjednom toliko procjena osim - broja postova. stoga ako nije problem - da se procjene izbace iz coutera, cisto da nebi mogli ljudi kojima nedostaje x postova na taj nacin si nabijati broj.

Burko je offline