evo uzeo laptop, narucio jucer preko maila, danas dosao po njega platio i pokupio, ekipa u analogbitu vrlo susretljiva
ne znam sta da vam kazem za laptop osim da sam zadovoljan, instalirao sam win7 gore, s njim dodje cd sa driverima za win7, ima jedno tona drivera i aplikacija i sve sam instalirao jer nemam pojma sta je sta i iskreno ne isprobava mi se 2 dana sta je sta

ugl sve sljaka, 2 sata posla, mozda sam i puno rekao jer se svi driveri instaliraju jednim klikom
sad treba nakrcat software i stavit ubuntu na drugu particiju, mozda neku igru instalirat, ima neka single player pucacina da preporucujete? kolko pratim aktualan je cod2-4 al to je samo multiplayer ak se ne varam, koji od njih mogu instalirat na ovu graficku?
sto se tice kvalitete zadovoljan sam vise manje svime, ekran bljesti i mala mi je rezolucija al takvi su svi u toj klasi, sve se sjaji i ostaju packe, tastatura i touchpad 3.5/5 (ocjena je mozda niza od zasluzene jer ne volim bas te plitke tipkovnice), nis ne skripi nitne klima se, jedino malo dvd visi na jednu stranu i ima 2-3 milimetra lufta, plastika se ne uvija nit najmanje ali imam osjecaj da ga malo jace stisnem na dijelu di je LCD da bi mogla puknut, klasa laptopa kao one glossy toshibe satellite, vrlo vrlo slicno i za tu cijenu vrlo vrlo ok
ocjena hmm 7/10 (imajte na umu da dosta cesto koristim ibm t500 pa je ocjena mozda malo niza nego od prosjecnog korisnika)
u par rijeci: topla preporuka ali imajte na umu da laptop imam pola dana kod sebe i nemam pojma kako ce se ponasat kroz mjesec dana sto bi bio neki razuman rok za testiranje kvalitete izrade
takodjer ovo ne ukljucuje snagu konfiguracije, za to guglajte benchmarke
ako ima jos kakvih pitanja slobodno, laptop je kod mene bar do petka