hvala puno. proucit cu ovo malo.
hm, isao sam malo citati i prve stvari koje sam nasao za ovo cudo bas i nisu dobre. ljudi pricaju da im je to drasticno usporilo sistem, neki cak pricaju o totalnom raspadu sistema i gubljenju svih podataka.
jel ima netko ovdje sa mojim chipsetom da koristi win7 64bit i raid0 sa samsung diskovima da mi potvrdi da ovo radi ok.
update2: ovo je zanimljivo: "Also another bug I experienced is this -- RAIDXpert or your hard drive may not work if you have a certain combination of SATA/IDE or SATA ports enabled on the SB600, SB700 and SB750 motherboards. For me, it is SATA Port#1 when using Port#2 which causes this (huge performance loss). If I change ports to using #3, #4, #5 then all starts working fine. I don't know why this occurs, it is a platform wide bug."
update3: jedna potvrda, da bih upotrijebio sa hdd ladicom hotswap dali je potrebno napravit safe removal kao za USB uredaje, ako ta opcija uopce postoji. danas idem po sata ladicu pa da znam da ne zeznem nesto.
update4: dali norton ghost i acronis true image imaju isto opciju da syncaju fajlove negdje, a da ostanu u original formatu, da ih ne "pakiraju"?