View Single Post
Staro 13.07.2010., 18:51   #324
ExtremePower
Premium
Moj komp

ExtremePower's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Desire je trenutno top i ostat ce jos duuuugo.. cak ni iPhone 4 nije nis posebno bolji naspram Desire,a prezentiraju ga kao da je neka revolucija :-D samo spominju kakao je tanak, 3 antene utopljene u obrub mob-a, ma sve u svemu bzvz a jos kad vidim koliko kosta, flash..
Desire svugdje vodi, prednjaci, rula itd.. Zbog toga sam njega i uzeo.. GPS (program: Motonav) odlican,lociranje,hvatanje signala vrlo brzo, kamera i vise nego dobra, surfanje (wifi) odlicno, o androidu 2.1 da i ne pricam a jos kad dodje Froyo,mmmmm,pa sve aplikacije pocet krcat na sd card
Ne palim komp vec tri tjedna, jer za nastavit igrat AC2 mi je pretoplo i nema se vremena tako da sve ostalo obavlja Desire..
Jedina zamjerka je kratkoca baterije, od svega jednog dana, ali to sam znao i prije kupovine tako da me to ne smeta u velikoj mjeri, ali ono sto je dobro, to je da updateom Froya poveca se i trajanje baterije ali to vec i ptice na grani znaju..
Desire je zaokruzena cjelina namjenjena za korisnike koji trebaju nesto izmedju laptopa, mobitela, GPS-a, TechnoGeeka, a to sam, iskreno, bas nekako ja..
Potpisujem i udaram žig!
ExtremePower je offline