Tema: ARMA 2
View Single Post
Staro 13.07.2010., 18:26   #65
migmo
trainspotter

migmo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor Necto Pregled postova
@migmo
Mi ti utorkom i cetvrtkom imamo "official treninge" od 21h a kupi se ekipe i drugim danima.
Samo sad je ljeto pa nije velika guzva na serveru =)
Al javi se ti slobodno na nas forum pa se dogovorimo (TS i server pass i to)
(Server nam je na
ACE 1.3 v.373 verziji, to je zadnja A.C.E. verzija za ArmA2)
A, znači ipak ste updejtali ACE Znam da sam vas tu i tamo znao vidjeti u server browseru ali uvijek na nekoj starijoj verziji ACE-a.
BTW već jesam negdje registriran na sajtu, bum se javil, obećajem.

Citiraj:
Autor Clifton
može li netko natuknut koje slovo o Arrowheadu? to je addon ili standalone? ukratko, kaj bi preporučili njubari kako i čime upast u ARMU2 (oriđiđi, Ace ili/i Arrowhead)? guštao sam ko svinja u blatu davno u Flashpointu i svim addonovima, rado bih se vratio jednom hardcore FPS/simu
"Arma II - Combined Operations" bi ti bilo najbolje da probaš nabaviti, jer to izdanje sadrži i Armu 2 i Operation Arrowhead. Operation Arrowhead je "standalone" expanzija, tako da ako nemožeš naći Combined Ops onda rađe odmah uzmi Arrowhead, jer je (eto) većina igrača Arme2 već prešla na Arrowhead (pa sam ga i ja bio prisiljen naručiti neki dan ).

p.s. ACE je mod, koji značajno mijenja gameplay. Ja preporučam ipak da se prvo malo upoznaš sa "običnom" verzijom igre prije nego što prijeđeš na ACE (Advanced Combat Environment).
migmo je offline   Reply With Quote