Desire je i po meni trenutno najbolji phone opcenito, a da ga se moze kod nas nabavit. iPhone jako blizu iza, ali mi se privlacnijim cine problemi Desire korisnika (cekanje Froyo-a i par bugica) nego problemi iPhone korisnika (antena owna, komplikacije sa jailbreakom, cijena...).
Ja odnio svoj Desire na servis, problem s rebootanjem. U Agramservisu (sluzbeni servis za HTC u HR) rade pravi profesionalci, nisu mi ni dali da ispricam sve sto sam probao napravit prije nosenja na servis, pa me zovu 1.5h nakon sto sam otisao da je phone popravljen (flashali firmware

)... ja crko od smijeha, ali dodjem tamo, daju mi mob, upisem postavke za net, palim net, reboota se opet

Didn't see that coming, nooo... Pa malo vrijedjanja usluge servisa, pa je lik na salteru blijedo gledao moj Desire kad je ovaj uletio u reboot-loop

I sad cekanje Nove Maticne™, pa jos 13 dana i idem trazit novi jer maticna nece doc, pa 2-4 tjedna cekanja da novi dodje... Divotica.
Uglavnom, znam jedno 5 ljudi sa Desireom, i bas sam ja dobio crnu ovcu iz obitelji

, ali svi vlasnici koje poznam kazu da im je to najbolji mob koji su koristili. Samo molite boga da mu nis ne bude jer je servis ocaj.