View Single Post
Staro 12.07.2010., 21:30   #5851
Lud76
Leteći medvjedić
Moj komp

Lud76's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ispravi me ako grijesim, ali koliko trash filmova si pogledao u zivotu? snuff, poznat ti termin uopce? ne usporedujem ova dva zanra niti ih spajam, ali srpski film ima itekako poveznica prema oba zanra.

slazem se da je morbidan, uostalom - napisao sam dojam pola sata nakon gledanja. ali oprosti, ovo sto si napisao je kao da ja idem ocijeniti sliku od picassa, i da kazem da bi dijete od 4 godine naslikalo bolju sliku. film nema poruku? nisi se zamislio i udaljio od svakodnevnice, i mozda se zapitao da li postoje ovakvi bolesni umovi mozda negdje? da li se ovakva situacija, mozda ne u ovako konkretnom i brutalnom smislu, moze odigrati?

no, ponovit cu receno vec:
jedino sto bi dodao da film nikako, nikako nije za svakoga. ne znam kako definirati koje su "granice" za koga jest film ili nije, ili cete biti odusevljeni filmom ili cete ga popljuvati uzduz i poprijeko, i jos par puta na kvadrat.

ti ocito spadas u drugu skupinu, i to nimalo nije lose, i cijenim to. ali morao sam napisati kontra misljenje, cisto jer osjecam da uopce nisi poklonik ovake "vrste" filmova (recimo zanra), i suditi onda o pogledanom filmu...... ne moze biti nista drugo nego neshvacanje, pljuvanje, losa kritika itd.
Imas pravo, post mi nije bas nesto mogao sam neke stvari bolje argumentirati. Ukratko, obozavam nasilne filmove, survival horrore itd. zato sam i pogledao ovaj film sto prije. Al neke stvari u ovom filmu jednostavno su takve da se o tome ne zasluzuje snimati film i to se pokazivati okolo, stvarno mislim da normalnoj osobi nije na pameti razmisljati jel se takve stvari zaista dogadaju oko nas ili ne. Takoder mislim da su se autori previse fokusirali na brutalnost i morbidnost, vjerujem da su vise poradili na prikazivanju psihe likova u filmu da bi bolji efekt dobili, a i dalje bi imali brutalnost. No dobro to je moj dojam a naravno nemam namjeru nametati svoje misljenje. Uglavnom razumio sam sve sto hoces reci pa nemamo smisla dalje raspravljati jer cemo morati poceti spoilati.

Inace najveci plus filma mi je definitivno atmosfera, stalno sam bio u iscekivanju i napetosti.

Usput preporucio bi ti iduci film, po meni savrsen spoj morbidnosti, psihologije...http://www.imdb.com/title/tt0414951/

Zadnje izmijenjeno od: Lud76. 13.07.2010. u 01:23.
Lud76 je offline   Reply With Quote