nema poruku? nisi se zamislio i udaljio od svakodnevnice, i mozda se zapitao da li postoje ovakvi bolesni umovi mozda negdje? da li se ovakva situacija, mozda ne u ovako konkretnom i brutalnom smislu, moze odigrati?
no, ponovit cu receno vec:
jedino sto bi dodao da film nikako, nikako nije za svakoga. ne znam kako definirati koje su "granice" za koga jest film ili nije, ili cete biti odusevljeni filmom ili cete ga popljuvati uzduz i poprijeko, i jos par puta na kvadrat.
ti ocito spadas u drugu skupinu, i to nimalo nije lose, i cijenim to. ali morao sam napisati kontra misljenje, cisto jer osjecam da uopce nisi poklonik ovake "vrste" filmova (recimo zanra), i suditi onda o pogledanom filmu...... ne moze biti nista drugo nego neshvacanje, pljuvanje, losa kritika itd. -->
Citiraj:
Autor Lud76
Pogledao i ja taj famozni Srpski film. Sto uopce reci na tako nesto, jos bi sva ta morbidnost imala smisla da film ima neku pouku ili vrijednost, no ocito je autorima bilo na pameti sokirati svijet pa udri. Pogledajte samo zato da vise cijenite normalne filmove, jer ovo je ogledni primjer idiotizma
|
ispravi me ako grijesim, ali koliko trash filmova si pogledao u zivotu? snuff, poznat ti termin uopce? ne usporedujem ova dva zanra niti ih spajam, ali srpski film ima itekako poveznica prema oba zanra.
slazem se da je morbidan, uostalom - napisao sam dojam pola sata nakon gledanja. ali oprosti, ovo sto si napisao je kao da ja idem ocijeniti sliku od picassa, i da kazem da bi dijete od 4 godine naslikalo bolju sliku. film nema poruku? to sto zavrsava nema poruku? nisi se zamislio i udaljio od svakodnevnice, i mozda se zapitao da li postoje ovakvi bolesni umovi mozda negdje? da li se ovakva situacija, mozda ne u ovako konkretnom i brutalnom smislu, moze odigrati?
no, ponovit cu receno vec:
jedino sto bi dodao da film nikako, nikako nije za svakoga. ne znam kako definirati koje su "granice" za koga jest film ili nije, ili cete biti odusevljeni filmom ili cete ga popljuvati uzduz i poprijeko, i jos par puta na kvadrat.
ti ocito spadas u drugu skupinu, i to nimalo nije lose, i cijenim to. ali morao sam napisati kontra misljenje, cisto jer osjecam da uopce nisi poklonik ovake "vrste" filmova (recimo zanra), i suditi onda o pogledanom filmu...... ne moze biti nista drugo nego neshvacanje, pljuvanje, losa kritika itd.
Zadnje izmijenjeno od: Burko. 12.07.2010. u 22:50.
|